Πολιτική Απορρήτου

Για λόγους συμμόρφωσης με τους νόμους προστασίας δεδομένων, σας ζητούμε να αφιερώσετε ένα λεπτό για να διαβάσετε τα βασικά σημεία της Πολιτικής Απορρήτου, η οποία καλύπτει όλες τις υπηρεσίες της εταιρίας ΙΩΑΝΝΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, καθώς και τις διαθέσιμες επιλογές σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.ioannou-m.gr που περιλαμβάνει κείμενα, εικόνες (φωτογραφίες), γραφικά κ.λπ. αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας «ΙΩΑΝΝΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ» και προστατεύεται από τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου (ν. 4481/2017 και 2121/1993), του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή,  αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή  εγγραφή, μηχανική ή άλλου είδους αναπαραγωγή, δημιουργία παραγώγων προϊόντων, ή χρήση αυτών, με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, χωρίς τη ρητή έγγραφη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη αυτών, απαγορεύεται ρητά.

Επιτρέπεται η χρήση των φωτογραφιών και των κειμένων που αναφέρονται σε αυτές, αποκλειστικά και μόνον εκ μέρους των πελατών της εταιρίας και υπό τον όρο ότι εξακολουθούν να προμηθεύονται τα συγκεκριμένα προϊόντα από την εταιρία ΙΩΑΝΝΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ.

Σε περίπτωση παραβίασης των υποχρεώσεων αυτών, η εταιρία δικαιούται να εγείρει κατά του παραβάτη αξιώσεις αποζημίωσης και να ζητήσει την απόδοση ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης του.

Τα ονόματα, οι φωτογραφίες, τα λογότυπα, τα διακριτικά γνωρίσματα και τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουν αυτά, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρίας «ΙΩΑΝΝΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ» και προστατεύονται νομικά κατά τις διατάξεις περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, σημάτων και αθέμιτου ανταγωνισμού.

Η εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα της εταιρίας  σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί  ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους, χωρίς την έγγραφη και ρητή συναίνεση της εταιρίας.

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.ioannou-m.gr αποδέχονται ότι δε θα χρησιμοποιούν τα δεδομένα της σελίδας με τρόπο παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό ή τρόπο που αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου ή δείχνει εμπάθεια ή μεταφέρει ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος της εμπορικής συμφωνίας μεταξύ των μερών (τιμές κ.λ.π.).

 

Το site www.ioannou-m.gr χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη.

Η άντληση των δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών γίνεται καθαρά για τη διεκπεραίωση της οποιαδήποτε παραγγελίας και δε δημοσιοποιούνται πουθενά.

Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα μας.